top of page

Mirësevini në Qendrën Stephen

Qendra Stephen është një qendër jofitimprurëse e komunikimit me komunitetin e përbërë nga një restorant, B&B, qendër konferencash dhe librari , e krijuar në vitin 1994 nga Chris & Laura Dakas, misionarë të krishterë amerikanë. Pas rënies së qeverisë komuniste në 1991, Laura & Chris ndjenë nevojën dhe dëshirën për të mësuar dhe trajnuar shqiptarët me aftësitë e jetës, duke promovuar një ndjenjë përfshirjeje. Në Qendrën Stephen vendasit mësuan se si të gatuajnë, të drejtojnë një biznes të vogël dhe t'u shërbejnë të gjithë mysafirëve, pavarësisht nga feja, raca, kultura apo gjinia, me shërbim të shkëlqyer, miqësor dhe profesional. Ky fokus vazhdon sot ndërsa mirëpret udhëtarët nga e gjithë bota në një vend gjithëpërfshirës, të pastër dhe komod për t'u çlodhur dhe për të shijuar ushqime cilësore dhe të stilit shtëpiak amerikan dhe ndërkombëtar. Për më tepër, Qendra Stephen shërben si një bazë operacionesh dhe vend grumbullimi për programet e komunikimit në Ballkan nga misionarët dhe organizatat në mbarë botën. Ajo mbështetet plotësisht nga operacionet e saj dhe donatorët e hirshëm si ju. Mirësevini, dhe faleminderit për mbështetjen tuaj.

bottom of page